Informace pro stávající klienty parkovišť Drahoňovského, Galandova, Na Chobotě a Na Moklině

K 31. 1. 2024 končí z důvodu výpovědi smlouvy provozovatel parkovišť Drahoňovského, Galandova, Na Chobotě a Na Moklině spol. KD Real s.r.o. K tomuto datu končí všechny dosud uzavřené smlouvy na dlouhodobé placené parkování na tomto parkovišti.

Společnosti KD Real neplaťte parkovné na období po 1. 2. 2024 a vrácení případných předplacených částek si vyžádejte u vašeho smluvního partnera.

K 1. 2. 2024 budou parkoviště převzata do správy Technické správy komunikací hl. m. Prahy (TSK), která zajistí následný provoz parkovišť a bude uzavírat nové nájemní smlouvy na dlouhodobé parkování.

Zájemcům o parkování, kteří měli smlouvu uzavřenu do 31.1.2024 smlouvu s KD Real, vzniká nárok na pokračování v parkování na stejném parkovacím místě jako dosud. Tito zájemci musí vyplnit Žádost o dlouhodobé parkování a řádně vyplněnou ji odeslat dle uvedených instrukcí na žádosti.
 
Cena parkování se řídí ceníkem TSK a pro tato parkoviště platí ceny měsíčního parkování osobních vozidel 1 000,- Kč vč. DPH pro fyzické osoby nepodnikající a 1 250,- vč. DPH pro podnikající subjekty.

Stávající nájemci mohou v únoru parkovat na stejných místech. Během tohoto měsíce s nimi bude uzavřena nová nájemní smlouva.

Případné dotazy směřujte na tel: 226 288 388 nebo e-mail: parking@tsk-praha.cz.

Formulář v elektronické verzi: Žádost o dlouhodobé parkování na parkovištích drahoňovského, Galandova, Na Chobotě a Na Moklině pro zájemce, kteří měli uzavřenu smlouvu o parkování

 

Vytvořeno: 17.1.2024